Güncel Haberler

Atlanta, Çaylak Yıldız Young’ın Son Saniye Basketiyle Philadelphia’yı Yıktı!

Yılın Çaylağı Ödülü’nde Doncic’in en büyük rakibi olan Atlanta Hawks‘ın yıldız guardı Trae Young, bulduğu son saniye basketiyle takımını güçlü Philadelphia 76ers önünde 129-127’lik skorla galibiyete taşımayı başardı.

30 saniye kala skor 127-127 iken top 76ers’daydı ama Butler topu elinde fazla tutunca organize olamadılar ve 24 saniye süresi içerisinde hücum edemeyince hücum hakkı Hawks’a geçti. 4 saniye kala molayı alan Hawks topu rakip yarı sahaya taşıdı ve Young’ın tek ayak üzerinden bulduğu zor son saniye basketiyle galibiyete ulaştılar.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Çaylak sezonunu 18.5 sayı, 3.6 ribbaund, 7.8 asist ortalamalarıyla oynayan Trae Young 32 sayı (4/9 3sayı), 11 asist, 6 ribaund ve bulduğu son saniye basketiyle maçın yıldızı oldu. Taurean Prince 23 sayı (4/10 3sayı), 5 ribaund, 3 asist, Dewayne Dedmon 17 sayı, 8 ribaundla galibiyet yolundaki diğer önemli faktörler oldular.

Philadelphia’da ise son hücumu çok kötü kullanan Jimmy Butler 25 sayı (13/13 serbest atış), 6 ribaund, 4 asist, 2 top çalma, Ben Simmons 21 sayı, 9 asist, 6 ribaund, Joel Embiid 27 sayı (2/3 3sayı), 12 ribaundla mücadele etti.

https://youtu.be/AHdvl7zHc74

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Hawks’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı ekibi Denver Nuggets konuk ettiği Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı 110-142’lik skorla adeta ezdi …