Güncel Haberler

Doncic ve Arkadaşları, Warriors’ı Liderlik Koltuğundan İndirdi!

Dallas Mavericks deplasmanda Golden State Warriors karşısında beklenmedik bir üstünlük kurarak bir ara farkı 43 sayıya kadar çıkardığı maçtan 126-91’lik skorla galibiyet çıkarmayı başardı.

Stephen Curry’i dinlendirmenin de bir nevi cezasını ödeyen Warriors, bu sonuçla Batı Konferansı liderliğini Nuggets’a devretmek zorunda kaldı. Dallas ise 2012 yılından bu yana 12 maçtır kazanamadığı Oakland deplasmanından galibiyet çıkarmış oldu.

Dallas’ta Luka Doncic 23 sayı (4/11 3sayı), 11 ribaund 10 asistle bu sezon 6.kez triple-double yaptı. Alman yıldız Dirk Nowitzki ilk beşte başladı ve 21 sayıyla (5/8 3sayı) sezonun en yüksek skoruna ulaşırken gençlik günlerine geri dönüşler sergiledi. Bir diğer Alman oyuncu Maxi Kleber 16 sayı (4/6 3sayı), 9 ribaund, eski Beşiktaşlı Ryan Broekhoff da kariyer rekorunu kırarak 17 sayı, 5 ribaund, 3 asist ile galibiyete katkıda bulundular.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Son şampiyon Golden State Warriors’ta Kevin Durant 25 sayı, 5 ribaund, 4 asist üretirken DeMarcus Cousins da 19 sayı ile katkı verdi. Özellikle yay gerisinden çok kötü bir maç geçiren Warriors Curry’nin yokluğunu fazlasıyla hissetti.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Boston, Miami’de Yine Kazandı

NBA Doğu Konferansı çeyrek final serisi 4. maçında Boston Celtics konuk olduğu Miami Heat‘i 88-102 …