Güncel Haberler

Almanya All-Star Maçında İsmet Akpınar MVP Seçildi!

Almanya’da All-Star etkinliği nedeniyle bu haftasonu liglere ara verilmişti. Cumartesi yapılan etkinlikte tanıdık bir isim, Ratiopharm Ulm‘un Türk asıllı Alman oyun kurucusu İsmet Akpınar MVP seçildi.

All-Star maçında Alman Oyuncular, Uluslararası Oyuncular karmasını 151-148 yenmeyi başardı. Maçın MVP’si seçilen İsmet Akpınar 22 sayı, 10 asist istatistikleri ile mücadele ederken Alman Oyuncular karmasının en skorer ismi 28 sayı ile Telekom Bonn’un guardu Yorman Portas Bartolo oldu.

Uluslararası Oyuncular karmasında ise Bayreuth’un forveti De’Mon Brooks 34 sayı üretirken Ratiopharm Ulm’un bir diğer temsilcisi Javonte Green de 29 sayı buldu.

Smaç yarışmasını bu sezonun sürpriz ekibi Rasta Vechta‘nın guardı Austin Hollins ve 3 sayı yarışmasını ise yine Ratiopharm Ulm‘dan bir isim, Per Gunther kazandı.

MAÇIN KISA ÖZETİ:

SMAÇ ŞAMPİYONU:

3 SAYI ŞAMPİYONU:

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Alba, Gottingen Deplasmanında Şov Yaptı

Almanya easyCredit BBL 5. hafta mücadelesinde Alba Berlin konuk olduğu Gottingen‘i 77-114’lük skorla ezdi geçti. …