Güncel Haberler

Dirk Bauermann: “Maça Gelirken Rakibin Nasıl Bir Durumda Olduğunu Biliyorduk.”

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nin 23. haftasında konuk olduğu Adatıp Sakarya Büyükşehir Belediye Basketbol‘u 87-64 mağlup eden Pınar Karşıyaka’nın başantrenörü Dirk Bauermann, maça gelirken Sakarya ekibinin nasıl bir durumda olduğunu bilerek geldiklerini kaydetti.

Yeşil-siyahlı ekibin antrenörlerinin ve oyuncularının ellerinden geleni yaptığını aktaran Bauermann, hafta içi FIBA Avrupa Kupası’nda yaşadıkları mağlubiyet sonrasında toparlanmak için kısa sürelerinin olduğunu dile getirdi.

Toparlanma için oyuncularına savunmada biraz daha sert, hücumda ise daha çok paylaşımcı olmaları çağrısında bulunduğunu belirten Bauermann, “Birinci periyottan sonra da istediğimiz oyunu sahaya koyduk ve maçın geri kalanında daha iyi oynadık. Biz istediğimiz bir galibiyeti aldık. Bugünden itibaren imkansızı imkanlı hale getirmek için çalışmaya başlıyoruz ve pazartesi günü imkansızı imkanlı hale getirmek için İtalya’ya gidiyoruz.” şeklinde konuştu.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Karşıyaka, Formalite Maçında Jerusalem’i Konuk Ediyor

FIBA Şampiyonlar Ligi son 16 turu K grubu 6. ve son maçında temsilcimiz Pınar Karşıyaka, …