Güncel Haberler

Valencia 6.Kez Adını 7DAYS EuroCup’da Finale Yazdırdı

Valencia İspanya’da 69-64 kazandığı ilk maçın ardından ikinci maçta da deplasmanda Unics Kazan‘ı 79-73 yenerek seride 2-0 üstünlük sağladı ve adını 6.kez 7DAYS EuroCup finaline yazdırmayı başardı.

Bu sonuçla Eurocup’ta Valencia galibiyet serisini 14 maça çıkardı, Unics Kazan ise evinde 12 maç sonra ilk kez kaybetti.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Valencia’da Sam Vam Rossom 16, Fernando San Emeterio 11, Matt Thomas 15 sayı, Bojan Dubljevic 10 sayı kaydetti.

Unics Kazan’da son dakikaya girilirken sakatlanan Errick McCollum 11 sayı, Maruice N’Dour 11 sayı, Jamar Smith 11 sayı attı, TOFAŞ’ın eski oyun kurucusu Pierria Henry 0/4 üçlük, 1/7 iki saha isabetiyle 2 sayıda kaldı.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Valencia, Berlin Deplasmanında Farklı Kazandı

Turkish Airlines Euroleague 25. hafta mücadelesinde Valencia konuk olduğu Alba Berlin‘i 66-81’lik skorla rahat geçti. …