Güncel Haberler

Maccabi Play-Off Yolunda Pes Etmiyor

Turkish Airlines Euroleague 28.maç gününde deplasmanda Khimki‘ye konuk olan Maccabi Tel Aviv 76-71’lik skorla kazandı ve play-off yarışındaki direncini sürdürdü.

Maça Shved liderliğinde çok iyi başlayan Khimki, ilk çeyreği 25-15 önde tamamlamayı başardı. Ancak ikinci çeyrekle beraber geri dönüşe geçen ve savunmayı sertleştiren Maccabi devreye 39-40 geride girse de üçüncü çeyrekte üstünlüğü ele aldı ve son çeyreğe 59-55 bir adım önde girdi.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Khimki’de Aleksey Shved 17 sayı, 4 ribaund, 4 asist, Malcolm Thomas 12 sayı, 8 ribaund, 2 asist ve Jordan Mickey 14 sayı, 3 ribaund ile ev sahibi takımda öne çıkan isimler oldular.

Maccabi’de ise Angelo Caloiaro 13 sayı, 9 ribaund, 4 asist, Jeremy Pargo 12 sayı, 3 ribaund, 5 asist, Johnny O’Bryant 16 sayı, 11 ribaund, Michael Roll 17 sayı, (5/7 3sayı), 4 ribaund, 3 asist ile mücadele ederken milli oyuncumuz Scottie Wilbekin ise 6 sayı, 3 ribaund, 2 asistle vasat bir performans sergiledi.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …