Güncel Haberler

Zalgiris Deplasmanda Maccabi’yi Devirdi ve Play-Off Yarışında Pes Etmedi

Turkish Airlines Euroleague 27.maç gününde Zalgiris Kaunas konuk olduğu Maccabi Tel Aviv‘i önemli bir geri dönüşe imza atarak 85-83 yendi ve play-off umutlarını sürdürdü.

Koç Jasikevicius ve öğrencileri son 5 dakikaya 9 sayı geride girseler de pes etmediler ve nefis bir geri dönüşle İsrail temsilcisini mağlup etmeyi başardılar. 2 hafta önce Baskonia‘ya kaybedince play-off şansını mucizelere bırakan Zalgiris, Bayern Münih’ten sonra bir diğer direkt rakibi Maccabi‘yi de mağlup ederek yarışta ben de varım dedi. Litvanya temsilcisinin işi halen zor ama görünen o ki koç Jasikevicius takıma ruhunu aşılamayı başarmış, pes etmeye hiç niyetleri yok.

Bu galibiyetle Zalgiris, toplamda 12-15 olurken play-off yolunda büyük bir yara alan Maccabi ise toplamda 12-15 ‘de kaldı.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Zalgiris’te Leo Westermann 16 sayı, 5 asistle takımının en skoreri olurken Thomas Walkup 14 sayı, Marius Grigonis 12 sayı, Brandon Davies 12 sayı, 6 ribaund ve Aaron White 11 sayı, 3 ribaund yaptı.

Maç sonundaki performansıyla sınıfta kalan Scottie Wilbekin 18 sayı üretirken Tarik Black 18 sayı, 4 ribaund, Yovel Zoosman 10 sayı, 4 ribaund ve Angelo Caloiaro 9 sayı, 8 ribaund yaptı.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …