Güncel Haberler

Raptors Uzatmaya Giden Maçta Westbrook’a Rağmen Thunder’ı Geçmeyi Bildi

Doğu Konferansı’nda zirve mücadelesi veren Toronto Raptors konuk olduğu maçta, uzatma sonunda Oklahoma City Thunder‘ı 123-114 yenmeyi başardı.

Bu sonuçla galibiyet hasreti 4 maça çıkan ve son 14 maçında 10 mağlubiyet alan Thunder, Batı Konferansı’nda 6.sıraya geriledi ve 7. ile 8. sıralardaki Spurs ve Clippers ile eşit galibiyet sayısına gelmiş oldu. Toronto ise bu sezon Batı Konferansı ekipleri karşısında 21. galibiyetini alarak bu alanda organizasyon rekorunu kırdı.

Toronto’nun üçüncü çeyrekte farkı 20 sayıya kadar çıkardığı maçta Thunder, George’un maçın bitimine 40 saniye kala bulduğu üçlük farkı 2 sayıya indirdi: 110-108. Bitime 20 saniye kala 6 faul ile kenara gelen George’un yokluğunda Westbrook, 5 saniye kala bulduğu sayılarla maçı uzatmaya taşıyan isim oldu. Raptors uzatmada Thunder’ın sadece 4 sayı bulmasına izin vererek takım savunması konusunda ne kadar üst seviyede olduğunu tekrar göstermiş oldu.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Kyle Lowry’nin sakatlığı nedeniyle forma giymediği Toronto’da Pascal Siakam 33 sayı, 13 ribaund ile yıldızlaşırken, Fred VanVleet 23 sayı, 6 asist, Kawhi Leonard 22 sayı, 10 ribaund ve Danny Green de 17 sayı ile mücadele ettiler.

Teknik fauller nedeniyle bir maç ceza aldıktan sonra Raptors karşısında takımına dönen Russell Westbrook, maçı 42 sayı, 11 ribaund, 6 asist ile tamamladı ama galibiyet için yeterli olmadı. Paul George da 18 sayı ile kendi standartlarının altında bir katkı sağladı.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Atlanta, Flynn’in 50 Sayısına Rağmen Detroit Engeline Takılmadı

NBA Doğu Konferansı mücadelesinde Atlanta Hawks konuk ettiği Detroit Pistons‘u Flynn’in 50 sayılık performansına rağmen …