Güncel Haberler

Warriors Curry’nin 3.Çeyrekte Alev Aldığı Maçta Minnesota Engelini Geçti

Batı Konferansı’nın zirvesinde yer alan Golden State Warriors deplasmanda Minnesota Timberwolves‘u 117-107 yenmeyi başardı.Warriors’ın süper yıldızı Stephen Curry, 3.çeyrekte tam anlamıyla alev alarak Wolves potasına 22 sayı bıraktı ve galibiyeti getiren isim oldu.

33 dakika parkede kalan Curry 4/5 serbest atış, 8/14 3sayı, 4/7 2sayı ile 36 sayı üretirken, istatistiklerine 5 asist, 3 ribaund, 2 de top çalma ekledi. Klay Thompson 28 sayı (4/10 3sayı), Kevin Durant 17 sayı, 9 asist, Jonas Jerebko 18 sayı (4/4 3sayı), 4 ribaundla oynadı. Sakatlığı bulunan DeMarcus Cousins forma giyemedi.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Minnesota’da ise son günlerin formda ismi Karl-Anthony Towns 26 sayı, 21 ribaund, 4 asist, Andrew Wiggins 20 sayı, 8 ribaund, 6 asist, Josh Okogie 19 sayıyla direnen isimler oldular. Jeff Teague, Derrick Rose, Robert Covington ve Luol Deng sakatlıkları nedeniyle forma giyemediler.

https://youtu.be/_Pune47QOKU

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Hawks’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı ekibi Denver Nuggets konuk ettiği Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı 110-142’lik skorla adeta ezdi …