Güncel Haberler

Houston Zayıf Rakibi Atlanta’yı Rahat Geçti

Houston Rockets deplasmanda NBA’in zayıf takımlarından Atlanta Hawks‘ı 121-105’lik skorla rahat geçti. Bu sonuçla Rockets 45.galibiyete ulaşarak Batı Konferansı’ndaki zirve takibini sürdürdü.

19 üçlük isabeti bulan Rockets’da James Harden 31 sayı (4/11 3sayı), 10 asist, 8 ribaundla triple-double ile flört etti, Clint Capela ise 26 sayı, 11 ribaundla double-double yaparak galibiyet yolunda önemli bir rol oynadı. Chris Paul 13 sayı, 11 asist, Daniel House Jr da 19 sayıyla (6/11 3sayı) x-faktörler oldular.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Atlanta Hawks’ta ise formda çaylak Trae Young 21 sayı, 12 ribaund, 4 asist, John Collins 20 sayı, 10 ribaundla double-double performansı sergileseler de galibiyet için yeterli olmadı.

https://youtu.be/Bkzt7tqmxno

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Atlanta, Flynn’in 50 Sayısına Rağmen Detroit Engeline Takılmadı

NBA Doğu Konferansı mücadelesinde Atlanta Hawks konuk ettiği Detroit Pistons‘u Flynn’in 50 sayılık performansına rağmen …