Güncel Haberler

Brooklyn Müthiş Bir Geri Dönüşe İmza Attı!

Brooklyn Nets konuk olduğu Sacramento Kings karşısında uzun yıllar hafızalardan silinmeyecek bir geri dönüşe imza atarak mücadeleden 123-121 ile galip ayrılmayı başardı. Kings’in bu sonuçla Clippers ile arasındaki fark iyice açıldı ve play-off şansları kalmadı diyebiliriz.

Nets 78-103 ile, tam 25 sayı farkla geride girdiği dördüncü çeyrekte parmak ıssırtacak bir performans sergileyerek 45-18’lik skorla maçı çevirip kazanmayı başardı. NBA tarihinde daha önce son çeyreğe 25 sayı ve üstü farkla geride başlayan sadece 3 takım maçı çevirebilmişti.

Skor 121-121 iken Sacramento’dan Marvin Bagley 5 saniye kala top kaybı yaptı, son saniyede Rondae Hollis-Jefferson zor bir ters turnike ile Brooklyn Nets’in galibiyet sayısını attı.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Nets’de D’Angelo Russell 27’si son çeyrekte olmak üzere kariyer rekoru olan 44 sayı, 12 asist, 4 ribaund, 4 top çalma, Allen Crabbe 13 sayı, 7 ribaund, maç kazandıran basketin sahibi Rondae Hollis-Jefferson 14 sayı, 5 ribaund, 3 asistle önemli rol oynadılar.

Sacramento cephesindeDe’Aaron Fox 27 sayı, 9 asist, 4 ribaund, son topu kullanamayan ve top kaybı yapan Marvin Bagley 28 sayı, 7 ribaund, Nemanja Bjelica 14 sayı, 10 ribaund, Harrison Barnes 17 sayı, 7 ribaundla öne çıktı. Bogdan Bogdanovic ise10 sayı, 1 ribaund, 1 asistle fazla etkili olamadı.

https://youtu.be/85wVC9j1k1Q

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Atlanta, Flynn’in 50 Sayısına Rağmen Detroit Engeline Takılmadı

NBA Doğu Konferansı mücadelesinde Atlanta Hawks konuk ettiği Detroit Pistons‘u Flynn’in 50 sayılık performansına rağmen …