Güncel Haberler

Barcelona, Gran Canaria’yı Ezdi Geçti!

Turkish Airlines EuroLeague‘in 27. maç gününde Barcelona Lassa, sahasında ilk yarısını 38-35 önde kapattığı maçta Gran Canaria‘yı ikinci yarıdaki etkili performansıyla 93-64 mağlup etti.

Yay gerisinden maç boyu etkili olan ve 28 üçlük denemesinden 19 isabet bulan Barça, üçüncü çeyreğin başında yakaladığı 23-2’lik seriye fişi çekti.

Ev sahibi ekip, temsilcilerimiz Anadolu Efes ve Fenerbahçe Beko’ya mağlup olduğu iki maçlık yenilgi serisini sonlandırırken toplamda da 27. maçında 16. galibiyetini elde etti. Gran Canaria’ya ise yeni koçu Martinez de ilaç olamadı ve 27. maçında 20. kez sahadan mağlup ayrıldı.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Barcelona’da Kevin Pangos, eski takımı Gran Canaria’ya karşı ürettiği 19 sayıyla maçın en skorer ismi olurken Chris Singleton 16, Kyle Kuric 14 sayıyla oynadı.

Gran Canaria’da DJ Strawberry 15 sayıyla takımının en skorer ismi olurken eski Barcelona oyuncusu Oriol Pauli de maçı 13 sayıyla tamamladı.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …