Güncel Haberler

Olympiakos, Bayern’e Patladı!

Turkish Airlines Euroleague 27.maç gününde Olympiakos play-off yolundaki kritik mücadelede evinde konuk ettiği Bayern Munich‘i 89-69 gibi net bir skorla yenerek umutlarını sürdürdü. Olympiakos bu sonuçla olası bir puan eşitliğinde rakibine karşı ikili averaj üstünlüğünü de ele geçirmiş oldu.

Son günlerde hem saha içinde aldığı kötü sonuçlarla hem de saha dışında yaşadıkları krizle morallerin bozuk olduğu Olympiakos beklenen patlamayı ve reaksiyonu Bayern Munich’e gösterdi.

Maçın başından itibaren üstünlüğü ele geçiren Olympiakos, ilk çeyreği 20-10 önde kapatırken soyunma odasına ise 50-31 önde gitti ve Alman ekibinin direncini ilk yarıdan kırmayı başardı. Maç boyunca boyalı alanda büyük bir üstünlük kuran Olympiakos, maçı beklediğinden çok daha rahat ve farklı bir şekilde kazanmayı bildi.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Olympiakos’ta Zach LeDay 23 sayı, 4 ribaundla maçın yıldızı olurken Nikola Milutinov 20 sayı, 5 ribaund, Georgios Printezis 11 sayı, 5 ribaund, Briante Weber 12 sayı, 8 ribaund, 4 asist ve Kostas Papanikolaou 8 sayı, 10 ribaund, 6 asist yaptı.

Bayern’de ise Petteri Koponen 15 sayı (5/6 3sayı) ile oynarken, Devin Booker 13 sayı, 3 ribaund ve Nihad Dedovic 10 sayı, 3 asist yaptı.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …