Güncel Haberler

Spurs’den Konuk Ettiği Warriors’a Geçit Yok!

Son haftaların formda takımı San Antonio Spurs, konuk ettiği Batı Konferansı’nın zirve yarışçısı Golden State Warriors‘u 111-105 ile geçmeyi başardı. Spurs bu sonuçla galibiyet serisini genelde 9, evinde ise 11 maça çıkarmış oldu. Warriors ise bu yenilginin ardından Denver ile mağlubiyet sayısını eşitlemiş oldu.

Spurs’de DeMar DeRozan 26 sayı, 9 ribaund, 8 asistle komple bir performans sergilerken, LaMarcus Aldridge 23 sayı, 13 ribaundla double-double yaptı. Rudy Gay 17, Derrick White 12 sayıyla diğer önemli faktörler oldular galibiyet yolunda.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Warriors’ta Stephen Curry 25 sayı (6/18 3sayı), 7 ribaund, 6 asist, sakatlıktan dönen Kevin Durant 24 sayı, 5 ribaund, 3 asist ve Klay Thompson 14 sayı (4/9 3sayı), 5 ribaund, 5 asist ürettiler ancak galibiyet için yeterli olamadılar. DeMarcus Cousins ise dinlendirildi.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Hawks’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı ekibi Denver Nuggets konuk ettiği Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı 110-142’lik skorla adeta ezdi …