Güncel Haberler

Denver Deplasmanda Boston’ı Geçmeyi Başardı

Batı Konferansı’nda Warriors ile zirve mücadelesi veren Denver Nuggets deplasmanda güçlü rakibi Boston Celtics‘i 114-105 yenerek iddiasını sürdürdü.

MVP adaylarından biri olan Sırp uzun Nikola Jokic 21 sayı (3/7 3sayı), 13 ribaund, 7 asist, 2 top çalma, 3 blok ile Denver’ı galibiyete taşırken sezonun 39.double-double’ına da imza atmış oldu. Will Barton 20 sayı, 4 ribaund, 2 asist ve Gary Harris 16 sayı (4/7 3sayı), 4 ribaund, 2 asist ile diğer ön plana çıkan isimler oldular.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Boston cephesinde ise Kyrie Irving 30 sayı, 5 ribaund, 4 asist, 4 top çalma, Al Horford 20 sayı (4/8 3sayı), 6 ribaund, 6 asistle öne çıktılar. Gordon Hayward, NBA’in travma protokolü sonucunda kadroda yer almadı.

https://youtu.be/0Nh0lqesR7U

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Hawks’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı ekibi Denver Nuggets konuk ettiği Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı 110-142’lik skorla adeta ezdi …