Güncel Haberler

Real Madrid Transfer Ateşini Şimdiden Yakmaya Başladı!

Önümüzdeki sezon için guard rotasyonunu yıldızlarla güçlendirmek isteyen son Euroleague ve Liga Endesa şampiyonu Real Madrid hakkında İspanyol basınından bir önemli iddia daha geldi.

Geçtiğimiz günlerde size detaylarını ilettiğim üzere Real Madrid, temsilcimiz Anadolu Efes ile bu yaz kontratı sona erecek olan ama opsiyonu da bulunan Vasilije Micic ile ciddi şekilde ilgileniyor. Son gelen haberler ve iddialar ise bu yaz CSKA Moskova ile devam eden 3 yıllık kontratı sonaerecek olan Fransız yıldız Nando De Colo da ciddi şekilde Real Madrid’in radarında yer alıyor. Ayrıca bu transferde ezeli rakipleri Barcelona Lassa ile de karşı karşıya gelebilecekleri söyleniyor.

31 yaşında olan 1.96 boyundaki tecrübeli guard, CSKA ile 5.sezonunu geçiriyor ve bu süreçte son 4 sezonun VTB Lig şampiyonluğunun yanı sıra 2016 yılında da takımıyla Euroleague şampiyonluğuna ulaşma başarısı göstermişti. Bu sezon VTB Lig’de 14.4 sayı, 3.7 asist, Euroleague’de ise 14.8 sayı, 3.6 asist ortalamalarıyla mücadele ediyor.

Eğer De Colo Real ya da Barcelona ile anlaşırsa daha önce 3 sezon boyunca forma giyediği Liga Endesa’ya tekrar dönmüş olacak. Fransız guard 2009-2012 yılları arasında Valencia forması giymiş ve sonrasında NBA’in yolunu tutmuştu.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

2023-24 Euroleague Play-Off ve Play-In Eşleşmeleri Belli Oldu

2023-24 Turkish Airlines EuroLeague normal sezonu resmi olarak sona erdi. Dolayısıyla playoff ve play-in eşleşmeleri …