Güncel Haberler

FLAŞ: Micic’e Real Madrid Kancası

Turkish Airlines EuroLeague‘in güçlü ve köklü takımlarından Real Madrid, temsilcimiz Anadolu Efes‘in Sırp yıldızı Vasilije Micic‘i transfer etmek istiyor.

Turkish Airlines EuroLeague’in iddialı takımlarından Real Madrid, gelecek sezon için transfer hedeflerinden birini belirledi.

İspanyol AS Gazetesi’nin haberine göre son Euroleague ve Liga Endesa şampiyonu, temsilcimiz Anadolu Efes’in yıldız ismi Vasilije Micic’i kadrosuna katmak için menajeri ile görüşmelere başladı.

Efes’e sezon başına imzayı atan Sırp oyun kurucunun, Lacivert-Beyazlılarla 2019-20 sezonu için opsiyonlu olarak sözleşmesi bulunuyor, iki tarafın da sözleşmeden çıkma hakkı bulunuyor.

25 yaşındaki Micic, bu sezon EuroLeague’de forma giydiği 25 karşılaşmada 11.8 sayı, 5.2 asist, 2.1 ribaund ve 1 top çalma istatistikleri ile mücadele etti şuana kadar.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Panathinaikos, Zorlu Belgrad Deplasmanında Farklı Kazandı

Turkish Airlines Euroleague 30. hafta mücadelesinde Panathinaikos, Belgrad’da konuk olduğu Kızıl Yıldız‘ı 76-89 gibi farklı …