Güncel Haberler

Webster: “Yeni Zelanda’daki Müslümanlar Bizim İçin Önemli”

Galatasaray Doğa Sigorta’nın Yeni Zelandalı oyun kurucusu Tai Webster ülkesinde yaşanan korkunç terör saldırısıyla ilgili konuştu.

Galatasaray Doğa Sigorta’nın Yeni Zelandalı oyun kurucusu Tai Webster, Afyon Belediyespor sınavı sonrası ülkesinde yaşanan terör saldırısı hakkında Tivibu Spor‘a açıklamalarda bulundu.

Yeni Zelanda’nın Christchurch şehrinde ırkçı bir terörist tarafından iki camiye gerçekleştirilen saldırıda 49 Müslümanın öldürülmesi yüzünden üzgün ve şaşkın olduğunu belirtti:

“Yeni Zelanda’da yaşanan terör olayı nedeniyle üzgün ve şaşkınım. Yeni Zelanda’da genellikle böyle şeyler yaşanmaz. Müslüman topluluklar böyle olaylara maruz kalmaz. Müslüman topluluk Yeni Zelanda’da yaşayan tüm diğer topluluklar kadar önemlidir. Çok talihsiz bir olay, hayatını kaybeden herkesin ailelerine baş sağlığı dilerim.”

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Fenerbahçe, Manisa’yı Güle Oynaya Geçti

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko konuk ettiği Manisa BBSK‘yı 98-82’lik …