Güncel Haberler

Anadolu Efes, Büyükçekmece Karşısında Rahat Bir Galibiyet Aldı

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nin 22. haftasında Anadolu Efes, konuk ettiği Arel Üniversitesi Büyükçekmece’yi 98-81 mağlup etti.

Ayhan Şahenk Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmanın ilk periyotunu 25-20 önde tamamlayan Anadolu Efes, devreye 49-38 üstünlükle girdi.

Üçüncü çeyreği de 74-61 önde tamamlayan lacivert-beyazlılar, karşılaşmadan 98-81 üstünlükle ayrıldı.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Anadolu Efes’te Brock Motum 21 sayı, 5 ribaund, 2 asist ile ön plana çıkarken, Tibor Pleiss 20 sayı, 12 ribaund ve Rodrigue Beaubois 15 sayı (3/6 3sayı) ile diğer etkili olan isimler oldular.

Büyükçekmece’de ise Osiris Eldridge 19 sayı (4/11 3sayı), 4 ribaund, 3 asist, Kenny Hayes 13 sayı, 4 ribaund, 3 asist ve Matt Tiby 13 sayı, 5 ribaund ile mücadele ettiler.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Merkezefendi, Telekom’u Farklı Geçerek Rahat Bir Nefes Aldı

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 24. hafta mücadelesinde Yukatel Merkezefendi Belediyesi konuk ettiği güçlü rakibi …