Güncel Haberler

Warriors, Oklahoma Deplasmanından Rahat Çıktı!

Golden State Warriors, deplasmanda karşılaştığı Oklahoma City Thunder‘ı beklenenden çok daha rahat bir şekilde, 110-88’lik skorla geçmeyi başardı. Warriors’da Kevin Durant forma giymedi.

Stephen Curry 33 sayı (5/12 3sayı), 7 ribaund, 3 asist, 2 top çalma, Klay Thompson 23 sayı (3/8 3sayı), 8 ribaund, 4 asist, 3 top çalma, DeMarcus Cousins 12 sayı, 8 ribaund, 6 asist, 2 top çalma, 2 blok ile Durant’in yokluğunda galibiyeti Warriors’a getiren isimler oldular.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Oklahoma’da ise Russell Westbrook sadece bu sezonun değil, kariyerinin en kötü maçlarından birini oynadı, sadece 7 sayı üretebilirken, 8 ribaund, 9 asist ekledi istatistiklerine. Paul George‘un 29 sayı, 13 ribaund ve Dennis Schröder’in 15 sayısı ise direnmeleri için yeterli olmadı.

https://youtu.be/u9xpEo9qorg

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Atlanta, Flynn’in 50 Sayısına Rağmen Detroit Engeline Takılmadı

NBA Doğu Konferansı mücadelesinde Atlanta Hawks konuk ettiği Detroit Pistons‘u Flynn’in 50 sayılık performansına rağmen …