Güncel Haberler

Denver, Son Topta Indıana’yı Geçti (Jokic diskalifiye oldu)

Denver Nuggets evindeki maçta zor da olsa Indiana Pacers‘ı son topta 102-100 yenmeyi başardı. Nikola Jokic diskalifiye oldu ve maçın kritik son 3 dakikasında Nuggets’ı yanlız bıraktı.

Son 3 dakikaya girilirken Denver 96-89 öndeydi. Ribaund pozisyonu sırasında Turner ile girdiği mücadelede faul kendisine çıkınca Jokic haklı olarak tepki gösterdi ve teknik faul aldı. Ancak arkasından sinirlerine hakim olamadı ve hakeme tepskini sert şekilde gösterince ikinci teknik faulü alıp diskalifiye edildi.

Son anlar ise nefesleri kesti. Skor 100-100 iken Millsap Denver adına sorumluluk aldı ve potaya giderek takımını 102-100 öne geçirdi. Ardından son hücumda Indiana adına Bogdanovic üçlük fırsatını yakaladı ama sonuç alamadı ve Denver maçı bu skorla kazanmış oldu.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Denver’a maçı getiren sayıların sahibi Paul Millsap 16 sayı, 13 ribaund, 3 asist ile oynarken son bölümde takımını yanlız bırakan Nikola Jokic 26 sayı, 7 ribaund, 5 asist ile etkili bir oyun sergiledi yine. Jamal Murray 17 sayı, 3 ribaund, 3 asist, Will Barton 17 sayı (4/9 3sayı), 6 ribaund, 5 asist, 2 top çalma ile galibiyetin diğer önemli faktörleri oldular.

Indiana’da ise Thaddeus Young 18 sayı, 10 asistle double-double yaptı, Myles Turner 15 sayı, 5 ribaund, 2 asist, Bojan Bogdanovic 16 sayı, 6 ribaund, 2 asist, Darren Collison 17 sayı, 4 asist, Domantas Sabonis 16 sayı, 7 ribaundla takımlarını son topa kadar oyunda tutsalar da galibiyet için yeterli olamadılar.

https://youtu.be/bwNs98HPanM

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Atlanta, Flynn’in 50 Sayısına Rağmen Detroit Engeline Takılmadı

NBA Doğu Konferansı mücadelesinde Atlanta Hawks konuk ettiği Detroit Pistons‘u Flynn’in 50 sayılık performansına rağmen …