Güncel Haberler

Cedi’nin Üçlükleri Yeterli Olmadı, Cleveland Deplasmanda Dallas’a Kaybetti

Cleveland Cavaliers deplasmanda karşılaştığı Dallas Mavericks‘e karşı iyi dirense de sonunu getiremedi ve maçtan 116-121’lik skorla mağlup ayrıldı. Dallas’da dizindeki hafif sakatlığı nedeniyle Luka Doncic dinlendirilirken, Cedi Osman ise yay gerisinden alev aldı ve üçlükte kariyer rekorunu egale etti.

Milli basketbolcumuz daha önce 23 Ocak’taki Celtics maçında 6 üçlük isabeti bularak ulaştığı kariyer rekorunu, Dallas karşısında da tekrarladı. 37 dakika parkede kalan Cedi, karşılaşmayı 22 sayı (6/7 üçlük, 2/9 ikilik), 3 ribaund, 4 asistle tamamladı.

Cleveland’da ayrıca Kevin Love 22 sayı, 12 ribaund, 4 asist, Collin Sexton 28 sayı (4/7 3sayı), 4 asist, 3 ribaund, Jordan Clarkson 17 sayı, 2 asist, 2 ribaundla etkili olsalar da galibiyeti getiremediler.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Doncic’i dinlrendiren Dallas’ta ise Tim Hardaway Jr. 22 sayı, 4 ribaund, 2 asist ile ön plana çıktı. Jalen Brunson 16 sayı, 2 ribaund, 7 asist, Dorian Finney-Smith 14 sayı, 6 ribaund, 6 asist ve kenardan gelen Maxi Kleber 18 sayı, 12 ribaund ile galibiyet yolunda etkili oldular. Dirk Nowitzki ise 14 sayı üretti ve toplamda 31.416 sayıya ulaştı. Alman yıldız tüm zamanların en skorer oyuncuları listesinde Wilt Chamberlain’i (31.419) geçmeye hazırlanıyor.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Atlanta, Flynn’in 50 Sayısına Rağmen Detroit Engeline Takılmadı

NBA Doğu Konferansı mücadelesinde Atlanta Hawks konuk ettiği Detroit Pistons‘u Flynn’in 50 sayılık performansına rağmen …