Güncel Haberler

Panathinaikos Calathes’in Üçlüğü ile CSKA’yı Yıktı!

Turkish Airlines Euroleague 26.hafta mücadelesinde CSKA Moskova‘ya konuk olan Panathinaikos Yunan maestro Calathes’in son saniye üçlüğü ile maçı 79-78 kazanmayı başardı.

Panathinaikos deplasmanda oynamasına rağmen CSKA’nın önemli silahlarından Nando De Colo‘nun yokluğunu da değerlendirip tempoyu kontrol edip, düşük tutmayı başardı. CSKA’yı yarı saha basketbolu oynamaya zorladı. Ev sahibi Higgins ile Rodriguez’in bireysel etkinliği ile maçın içinde kaldı ama bitime 0.3 saniye kala Nick Calathes‘den gelen uzun mesafe üçlüğe engel olamadılar ve liderlik yolunda kendi sahalarında kritik bir mağlubiyet almış oldular.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

CSKA’da Sergio Rodriguez 23 sayı (5/8 3sayı), 2 ribaund, 2 asist ile etkili olurken, Cory Higgins 14 sayı (7/7 serbest atış), 3 ribaund, Will Clyburn 9 sayı, 12 ribaund ile diğer öne çıkan isimler oldular De Colo’nun yokluğunda.

Panathinaikos’da ise maçı kazandıran üçlüğün sahibi Calathes’in 11 sayı, 9 asist, 3 ribaundluk performansının yanı sıra, DeShaun Thomas 12 sayı (2/2 3sayı), 6 ribaund, Ioannis Papapetrou 10 sayı (2/2 3sayı), 9 ribaund, 3 asist ve James Gist 11 sayı, 2 ribaund galibiyet yolunda etkili oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Milano’dan Monaco Baskını Geldi!

Turkish Airlines Euroleague 30. hafta mücadelesinde Olimpia Milano konuk olduğu formda rakibi AS Monaco‘yu 80-98’lik …