Güncel Haberler

Sakarya, Tofaş Maçına Çıkacağını Açıkladı!

Sakarya‘da oyuncular ödemelerini alamadıkları için 15 gündür antrenmanlara katılmıyordu ve sizlere detaylarını ilettiğim üzere yönetimde muhattap bulunamamasının da etkisiyle Tofaş maçı için Bursa deplasmanına takımın gitmeyeceği konuşuluyordu. Ancak kulüpten yapılan açıklamayla takımın maça çıkacağı netleşmiş oldu.

Sakarya kafilesi Bursa’ya maçın oynanacağı gün yani 16 Mart Cumartesi sabah 10:00’da hareket edecek, karşılaşma ise 17:30’da başlayacak.

15 gündür antrenman yapmayan takımın oyuncularının bir çoğu da farklı şehirlere dağılmıştı ve bu isimlerin maç günü Bursa’ya hareket edeceği öğrenildi. Maccabi’de forma giyen ağabeyi Scottie’nin yanına giden Mitchell Wilbekin’in ise bu maç için Bursa’ya gelip gelmeyeceği henüz netleşmiş değil.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Jasikevicius ve Sertaç, Manisa Galibiyetini Değerlendirdi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko konuk ettiği Manisa BBSK‘yı 98-82’lik skorla güle oynaya geçti. …