Güncel Haberler

Warriors Bu kez Rockets’ı Yendi

Golden State Warriors deplasmanda karşılaştığı Houston Rockets‘ı bu sezon aldığı 3 mağlubiyetin ardından bu kez 106-104 yenmeyi başardı ve sezon içerisinde aralarında oynadıkları maçlar 3-1 Rockets’ın üstünlüğü ile tamamlanmış oldu.

Warriors son 10 saniyeye 104-103 önde girdi ve 8 saniye kala da Curry’den gelen iki serbest atışla farkı 3 sayıya çıkarmayı başardı. Skor 106-103 iken 7 saniye kala Harden çizgiye gitti, ilk atışı sayıya çevirdi ve molaları olmadığı için ikinci atışını bilerek kaçırmak zorunda kaldı. Ancak ribaund Warriors’da kalınca planları tutmadı ve misafir takım sahadan 106-104’lük skorla galip ayrıldı.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Kevin Durant‘in sakatlığı nedeniyle forma giyemediği Warriors’da Klay Thompson 30 sayı (5/10 3sayı), 6 ribaund, 2 asist, Stephen Curry 24 sayı (3/9 3sayı), 4 ribaund, 5 asistle oynadı. DeMarcus Cousins ise 27 sayı, 8 ribaund, 7 asist, 2 top çalma ile eski günlerinden bir demet sundu adeta.

Rockets’ta James Harden 29 sayı, 10 asist, 3 ribaund üretirken, Chris Paul 24 sayı, 6 ribaund, 3 asist, Eric Gordon 17 sayı (3/7 3sayı), Clint Capela 13 sayı, 13 ribaundla öne çıkan diğer isimler oldu.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Indiana, Lakers’ı Farka Boğdu!

NBA Doğu Konferansı’nın dişli ekiplerinden Indiana Pacers, konuk ettiği Batı’nın play-off kovalayan önemli ekiplerinden Los …