Güncel Haberler

Oklahoma Westbrook’un Triple-Double’ı İle Kazandı

Oklahoma City Thunder konuk ettiği Brooklyn Nets‘i Westbrook’un triple-double performansı eşliğinde 108-96 yenmeyi başardı. Bu sonuça Nets’in 4 maçlık galibiyet serisi sonaermiş oldu.

Thunder cephesinde kariyerinde 130. kez triple-double yapan Russell Westbrook 31 sayı (4/8 3sayı), 12 ribaund, 11 asistle takımını taşırken, Paul George 25 sayı (3/6 3sayı), 9 ribaund, 3 asist, 2 top çalma, 2 blok, Jerami Grant 15 sayı, 7 ribaundla ona en iyi destek veren isimler oldular.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Brooklyn Nets’te kenardan gelen Spencer Dinwiddie 25 sayıyla takımının ern skorer ismi olurken, ilk beşte başlayanlardan en fazla sayı D’Angelo Russell’dan geldi, Russell 14 sayı, 4 ribaund, 7 asist, 3 topçalma ile mücadele etti.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Hawks’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı ekibi Denver Nuggets konuk ettiği Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı 110-142’lik skorla adeta ezdi …