Güncel Haberler

Cavaliers Deplasmanda 76ers’ı Salladı Ama Yıkamadı! (Cedi 18 sayı)

Cleveland Cavaliers deplasmanda karşılaştığı Doğu Konferansı’nın güçlü takımlarından Philadelphia 76ers‘ı son topa kadar zorladı ama 99-106’lık skorla mağlup oldu.

İlk çeyrekten itibaren net bir üstünlük kuran ve 24-12’lik skorla maça başlayan 76ers, sonrasında bir türlü farkı açıp Cleveland’ın direncini kıramadı. Hatta misafir takım bitime 3 dakika kala Cedi’yle 97-96 öne de geçmeyi başardı. Ancak ev sahibi yıldız uzunu Embiid’in devreye girmesi ve üst üste bulduğu 6 sayıyla çabuk toparlanarak galibiyete ulaştı.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Cedi Osman 36 dakika parkede kalarak 18 sayı (4/9 3sayı, 3/10 2sayı), 8 ribaund, 4 asist, 2 top çalma ile yine komple bir performans sergiledi. Collin Sexton 26 sayıyla (4/7 3sayı) Cleveland’ın en skorer ismi oldu.

Philadelphia’da ise Ben Simmons 26 sayı, 10 ribaund, 8 asistle triple-double ile flört etti, Joel Embiid 17 sayı, 19 ribaundla double-double yaparken istatistiklerine 5 asist, 4 de blok ekledi. JJ Redick de 4/7 3sayı isabetiyşe 17 sayı üreterek galibiyette önemli rol oynadı..

1-CEDİ’NİN PERFORMANSI:

2-MAÇIN ÖZETİ:

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Hawks’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı ekibi Denver Nuggets konuk ettiği Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı 110-142’lik skorla adeta ezdi …