Güncel Haberler

Lebron Ağırlığını Hissettirdi, Lakers Kazanmayı Hatırladı

Play-off şansını mucizelere bırakan Los Angeles Lakers son günlerinde formda takımlarından Chicago Bulls‘u deplasmanda 123-107 yenerek 5 maçlık galibiyet hasretine son vermiş oldu.

LeBron James 33 dakika süre aldığı maçta 36 sayı (15/23 sahaiçi, 4/5 serbest atış), 10 ribaund, 4 asist, 2 top çalma ile ağırlığını hissettirirken, Kyle Kuzma 21 sayı, 5 ribaund, 4 asist, Kentavious Caldwell-Pope 24 sayı (4/8 3sayı), 6 ribaundluk katkı verdi. Rajon Rondo 14 sayı, 10 asist, 4 ribaund ve JaVale McGee 10 sayı, 11 ribaundla double-double yaptılar.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen Zach LaVine’in yokluğunda Robin Lopez 20, Kris Dunn 18, Otto Porter Jr 19 sayı ile Bulls’u ayakta tutmaya çalışsalar da başarılı olamadılar.

https://youtu.be/FXuoBQhkk3E

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Hawks’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı ekibi Denver Nuggets konuk ettiği Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı 110-142’lik skorla adeta ezdi …