Güncel Haberler

Cleveland Konferans İkincisi Toronto’yu Devirdi (Cedi çok iyiydi)

Doğu Konferansı’nın en kötü 2 takımından biri olan Cleveland Cavaliers, sahasında konuk ettiği konferansın zirvesinde ikinci sırasında yer alan Toronto Raptors‘u 126-101 yenerek sürpriz bir galibiyete imza attılar.

Cavaliers ilk yarının ardından soyunma odasına 4 sayı farkla önde girerken 3.çeyrekteki müthiş performansla farkı 14 sayıya kadar çıkardı ve hiç vites küçültmediği son çeyrekte de farkı 25 sayıya çıkararak Toronto’yu adeta ezdi.

Üçüncü çeyreğin son bölümünde Toronto’nun İspanyol uzunu Serge Ibaka ve Cleveland’dan Marquese Chriss arasında son zamanların en sert kavgası çıktı, yumruklar havada uçuştu, her iki takımın oyuncuları ve hakemler zor aaraya girdiler. Sonrasında iki oyuncu da diskalifiye edildi.

Olayın görüntülerine ulaşmak için tıklayınız.

Cedi Osman ilk beşte başlayıp 35 dakika süre aldığı maçta 19 sayı (5/5 serbest atış, 2/6 3sayı, 4/10 2sayı), 7 ribaund, 7 asistle sezonun en iyi performanslarından birini sergiledi ve triple-double’a yaklaştı.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Clevelend’da ayrıca Ante Zizic 17 sayı, 7 ribaund, Collin Sexton 28 sayı (4/7 3sayı), 4 ribaund, 5 asist, Kevin Love 16 sayı (3/7 3sayı), 18 ribaund, 2 asist, Jordan Clarkson 14 sayı (3/7 3sayı) ile galibiyette etkili oldu.

Toronto’da ise Kawhi Leonard 25 sayı, 9 ribaundla ön plana çıkan isim olurken, Kyle Lowry 14 sayı, 5 ribaund, 6 asist, Pascal Siakam 15 sayı, 4 ribaund, 3 asistle oynadı.

https://youtu.be/qflMPWKysm8

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Cleveland, Dallas’ı Strus’un Son Saniye Basketiyle Geçti

NBA Doğu Konferansı ekibi Cleveland Cavaliers konuk ettiği Dallas Mavericks‘i Strus’un son saniyede orta sahadan …