Güncel Haberler

RESMİ: Gran Canaria’da Bir Kez Daha Koç Değişikliği

Turkish Airlines Euroleague‘deki ilk sezonunda çok erken havlu atan ve İspanya Liga Endesa‘da düşme hattına çok yakın olan Gran Canaria,koç değişikliğine giderek Victor Garcia’yı görevden aldı ve yerine daha önce kulüpte görev yapmış olan tecrübeli koç Pedro Martinez‘i göreve getirdi.

Martinez daha önce iki dönem, 2002-2005 arası ve 2009-2014 arası Gran Canaria’da çalışmıştı.

Gran Canaria sezona koç Salvo Maldonado ile başlamış ancak 10 maçın ardından, Aralık ayında onu görevden alarak yardımcısı Victor Garcia’yı göreve getirmişlerdi. İspanyol ekibi Euroleague sahnesinde Maldonado ile 3-7 ve Garcia ile ise 3-12 galibiyet oranları yakalamıştı. Gran Canaria şuanda 6-19 galibiyet oranı ile 13.sırada yer alıyor.

Ama onlar için asıl kritik olan Liga Endesa’daki durumları; 7 galibiyetle ve averajla 14.sırada bulunuyorlar, yani düşme potasından sadece 1 maç uzaktalar. Dolayısıyla koç Martinez’in asıl görevi takımı acilen düşme hattından uzaklaştırarak güvenli bölgeye taşımak olacak.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Baskonia, Lider Real Madrid’i Deplasmanda Devirip Play-In Biletini Kaptı

Turkish Airlines Euroleague 33. hafta mücadelesinde Baskonia konuk olduğu lider Real Madrid‘i 91-95’lik skorla geçmeyi …