Güncel Haberler

Thunder’ın Galibiyetine Westbrook’un Gereksiz Hareketleri Gölge Düşürdü!

Oklahoma City Thunder deplasmanda konuk olduğu Utah Jazz‘ı 98-89 yenerken yıldız ismi Westbrook’un taraftarlar yaşadığ gerginlik galibiyete gölge düşürdü.

Russell Westbrook, Utah taraftarıyla maç esnasında ağız dalaşına girdi. Bu salonda daha önce de benzer olaylar yaşayan yıldız guard kendisine laf atan taraftara ağır küfürler ederek yakışık almayan, gereksiz hareketlere imza attı.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Dennis Schroder 24 sayı, 7 ribaund, 3 asist, Russell Westbrook 23 sayı, 11 ribaund, 8 asist, Paul George 14 sayı, 11 ribaund, 4 asist, 3 top çalma ile oynadı ve Oklahoma normal sezonda Utah’ı dört maçta da yenerek süpürmüş oldu.

Utah cephesinde ise Donovan Mitchell 25 sayı (3/8 3sayı), 5 top çalma, 5 asist, 4 ribaund ile ön plana çıkarken, Royce O’Neale 17 sayı (5/10 3sayı), 8 ribaund, 2 asist, Rudy Gobert 15 sayı, 12 ribaundla direnmeye çalıştı.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Boston, Miami’de Yine Kazandı

NBA Doğu Konferansı çeyrek final serisi 4. maçında Boston Celtics konuk olduğu Miami Heat‘i 88-102 …