Güncel Haberler

Batı Konferansı Sonuncusu Lideri Devirdi!

Batı Konferansı’nda son sırada bulunan Phoenix Suns, konferansın lideri konumundaki Golden State Warriors‘u deplasmanda 115-111 ile geçmeyi başardı. Bu sonuçla Suns tam 18 maç sonra rakibine karşı ilk kez üstünlük kurabildi.

Son çeyreğe 79-80 geride giren Suns’da geri dönüşü başlatan isim üst üste bulduğu 13 sayı ile Devin Booker oldu. Yıldız guard maçı da 37 sayı, 11 asist, 8 ribaund, 2 top çalma ile tamamladı ve takımını galibiyete taşıyan temel isim oldu. Kelly Oubre Jr. 22 sayı (4/5 3sayı), 5 ribaund ve Deandre Ayton 18 sayı, 9 ribaund, 4 asistle ona destek olan diğer önemli isimler oldular.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Golden State cephesinde son bölümde kritik top kayıpları yapan Stephen Curry 18 sayı (4/15 3sayı), 7 ribaund, 8 asist, 3 top çalma, Klay Thompson 28 sayı (4/15 3sayı), ayak bileğinden sakatlanarak maçı tamamlayamayan Kevin Durant 25 sayı, 2 ribaund, 2 asist, 3 top çalma ve DeMarcus Cousins 13 sayı, 5 ribaund, 2 asist ile oynadılar.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Hawks’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı ekibi Denver Nuggets konuk ettiği Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı 110-142’lik skorla adeta ezdi …