Güncel Haberler

76ers Evinde Ağırladığı Formda Pacers’ı Embiid ile Geçti

Philadelphia 76ers evinde ağırladığı son günlerin formda takımı Indiana Pacers‘ı 106-89 gibi net bir skorla geçmeyi bildi. 76ers bu galibiyetle Doğu Konferansı’nın 3.sırasında bulunan rakibini de yakalamış oldu aynı zamanda.

76ers’da sakatlığı nedeniyle 1 aydır forma giyemeyen Joel Embiid geri döndüğü maçta çok iştahlı ve etkili bir performans sergiledi, yıldız uzun 28 dakika parkede kalırken 33 sayı, 12 ribaundla double-double yaparak takımını galibiyete taşıdı. 76ers onun yokluğunda 8 maçtan 4 tanesini kazanabilmişti. Ben Simmons 15 sayı, 6 asist, 4 ribaund ve Tobias Harris 16 sayı, 8 ribaund, 4 asistle galibiyet yolundaki diğer önemli faktörler oldular.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Pacers’da ise Bojan Bogdanovic 18 sayıyla bir kez daha takımının en skorer oyuncusu oldu, istatistiklerine 5 ribaund, 2 asist, 2 de topçalma ekledi Hırvat forvet. Darren Collison da 14 sayı, 4 ribaund, 2 asist ile takımı adına diğer direnen isim oldu.

https://youtu.be/PW65XL8UdY0

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Atlanta, Flynn’in 50 Sayısına Rağmen Detroit Engeline Takılmadı

NBA Doğu Konferansı mücadelesinde Atlanta Hawks konuk ettiği Detroit Pistons‘u Flynn’in 50 sayılık performansına rağmen …