Güncel Haberler

Houston Son Saniye Bloğuyla Dallas Deplasmanında Kazandı

Houston Rockets deplasmanda konuk olduğu Dallas Mavericks‘i son ana kadar çekişmenin devam ettiği mücadelenin ardından 94-93 yenmeyi başardı. Bu sonuçla Rockets galibiyet serisini 8 maça çıkarmış oldu.

Misafir takım son top öncesi 94-93 öndeydi. Dallas’da Jalen Brunson fırsatı yakaladı ama Chris Paul’dan oyununda hiç alışık olmadığımız bir alandan kritik bir hamle geldi, tecrübeli guard atışı bloklayarak maçı Rockets’a getiren isim oldu.

Rockets’da faul problemine giren James Harden karşılaşmayı 20 sayı , 5 ribaund, 4 asist gibi kendisine göre hayli sıradan istatistiklerle tamamladı. Eric Gordon 26 sayı (5/13 3sayı), 3 ribaund, Clint Capela 17 sayı, 12 ribaund, maçı kurtaran bloğun sahibi Chris Paul ise 9 sayı, 9 asist, 3 ribaund, 2 asist üretti.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Son çeyrekte dizinden sakatlanmasına rağmen maça devam eden Luka Doncic 15 ribaundla kariyer rekorunu kırdı, 19 sayı, 9 ribaundla da triple double ile flört etti Sloven yıldız. Son topta bloktan kaçamayan Jalen Brunson 18 sayı, 7 ribaund, 4 asist, Maximilian Kleber 10 sayı, 11 ribaundluk istatistikleri takımlarının maçın içinde kalmasını sağlayan isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Hawks’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı ekibi Denver Nuggets konuk ettiği Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı 110-142’lik skorla adeta ezdi …