Güncel Haberler

Milwaukee 50.Galibiyetine Ulaştı

NBA’de zirvede yer alan Milwaukee Bucks konuk ettiği Charlotte Hornets karşısında hiç sorun yaşamadan 131-114’lük skorla rahat bir galibiyet adı. Bu sezon 50 galibiyete ilk ulaşan takım olan Milwaukee, 2000-01’den bu yana ilk kez 50 galibiyet elde etmeyi başardı.

Giannis Antetokounmpo 26 sayı (10/10 serbest atış), 13 ribaund, 6 asist ile etkili bir performans sergilerken Malcolm Brogdon 18 sayı, 4 asist, 3 ribaund, Brook Lopez 25 sayı, 8 ribaund, 2 asist, Nikola Mirotic 18 sayı (5/7 3sayı), 6 ribaund, 3 asist ürettiler.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Kenardan gelen Ersan İlyasova 7 sayı (1/1 serbest atış, 0/3 3sayı, 3/4 2sayı) 6 ribaund, 3 asist, 2 top çalma ile mücadele etti. Milli oyuncu özellikle savunmadaki etkili performansıyla yine takımının değerli parçalarından biriydi.

Milwaukee’nin sert ve agresif savunmasına karşı özellikle ikinci yarıda zorlanan Charlotte’ta Kemba Walker 25 sayı (3/8 3sayı), 4 asist, 3 ribaund, Frank Kaminsky 16 sayı (4/5 3sayı), 4 asist ile direnmeye çalışan isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Cleveland, Seriye Farklı Orlando Galibiyeti ile Başladı

NBA Doğu Konferansı play-off ilk tur eşleşmesi birinci maçında 4. seri başı Cleveland Cavaliers konuk …