Güncel Haberler

Lebron’un Triple-Double’ı da Lakers’ı Kurtaramadı!

Boston Celtics Staples Center’da konuk olduğu Los Angeles Lakers‘ı 120-107 yenerek son maçlardaki iyi performansını sürdürdü. Bu sonuçla Celtics galibiyet serisini 3 maça çıkarmış oldu, Lakers’ın ise mağlubiyet serisi 5 maça çıktı ve play-off şansları artık mucizelere kaldı.

Kyrie Irving 30 sayı (5/8 3sayı), 7 ribaund, 5 asist, 2 top çalma ile ön plana çıkarken, Marcus Smart 16 sayı (4/6 3sayı), 5 asist, 2 ribaund, Marcus Morris 16 sayı, 7 ribaund, 4 asist, Gordon Hayward 15 sayı, 2 ribaund, 2 asistle mücadele etti ve Boston’u galibiyete taşıyan isimler oldular.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Los Angeles Lakers’ta LeBron James 30 sayı, 10 ribaund, 12 asistle kariyerinin 80. triple-double performansını gerçekleştirdi ama yine de takımına galibiyeti getiremedi, Johnathan Williams 18 sayıyla kariyer rekorunu kırdı, 10 da ribaund aldı, Moritz Wagner’den de 22 sayı geldi. Lakers’da sakatlığı bulunan Brandon Ingram, Lonzo Ball, Kyle Kuzma ve Lance Stephenson forma giyemediler.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Cleveland, Seriye Farklı Orlando Galibiyeti ile Başladı

NBA Doğu Konferansı play-off ilk tur eşleşmesi birinci maçında 4. seri başı Cleveland Cavaliers konuk …