Güncel Haberler

Brooklyn, Young’a Rağmen Atlanta’yı Yenmeyi Başardı

Son günlerin formda takımı Brooklyn Nets konuk olduğu Atlanta Hawks‘ı 114-112 yenmeyi başardı. Bu sonuça beraber Nets üst üste üçüncü galibiyetine imza atmış oldu.

Bitime 16 saniye kala Brooklyn’in üçlük yarışması şampiyonu Joe Harris serbest atış çizgisinden 1/2 ile dönünce misafir takım farkı 2 sayıya çıkardı. Atlanta son hücumda Vince Carter’la bulduğu üçlükten yararlanamayınca maçı kaybetti.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Spencer Dinwiddie 23 sayı (4/7 3sayı), 6 ribaund, 7 asist, Jarrett Allen 20 sayı, 12 ribaund, D’Angelo Russell 18 sayı (3/12 3sayı) ile Brooklyn’de öne çıkan isimler oldular.

Atlanta’da ise çaylak Trae Young 23 sayı, 11 asist, 10 ribaundla triple-double yapsa da mağlubiyete engel olamadı. Maç topunu kullanamayan Vince Carter 10 sayı, kariyer rekorunu kıran John Collins 33 sayı, 20 ribaundla Atalanta’nın son topa kadar maçta kalmasını sağladılar.

https://youtu.be/vdcL19U6JAs

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Hawks’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı ekibi Denver Nuggets konuk ettiği Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı 110-142’lik skorla adeta ezdi …