Güncel Haberler

Hakan Demir : ”Tekrar yukarıya doğru bir adım attığımız için son derece mutluyuz.”

Banvit başantrenörü Hakan Demir evlerinde konuk ettikleri Tofaş karşısında aldıkları galibiyetin ardından şu değerlendirmelerde bulundu:

”Çok zor bir maç oldu ama ihtiyacımız olan bir galibiyet aldığımız için çok mutluyuz. Bir süredir maç kazanamıyorduk. Ama bugün maçın sonunda yaşadığımız heyecana değdi. Tofaş da kazanabilirdi. Ama biz maçı kazanarak uzun zamandır çalışmamızın sonucunu aldık. Bizim önümüzü açan bir galibiyet oldu. Lig sıralamasında aşağıya doğru ya da yukarıya doğru yerimiz değişebilirdi. Şimdi tekrar yukarıya doğru bir adım attığımız için son derece mutluyuz.” dedi.

Alex Perez ise şunları söyledi : ”Lig üçüncüsü olan çok yetenekli bir takımda oynadık. Motive olup kendi basketbolumuzu oynamaya dönmeye çalıştık. Çok zor bir maçtı. Gary Neal’ın harika şutu ile sona erdi. Altı sayı ile geriye düştüğümüzde takımın oyunun içinde kalmasınından dolayı çok mutluyum. Özellikle bençten gelen genç oyuncularımız harika bir enerji verdiler. Brose Bamberg maçında sadece iki sayı ile kaybettik. İyi bir pozisyonda olduğumuza inanıyorum. Seyircilerin de vereceği ekstra enerji ile maça hazır olacağız. Ben takımıma çok güveniyorum. Belki Türkiye Ligi çok farklı ama buraya gelen her takımla savaşabileceğimizi ve kazanabileceğimizi gösterdik.” dedi.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Jasikevicius ve Sertaç, Manisa Galibiyetini Değerlendirdi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko konuk ettiği Manisa BBSK‘yı 98-82’lik skorla güle oynaya geçti. …