Güncel Haberler

Olympiakos Şeytanın Bacağını Karadağ Deplasmanında Kırdı

Turkish Airlines Euroleague 25.hafta mücadelesinde Olympiakos deplasmanda konuk olduğu Buducnost‘u 89-86 yenerek şeytanın bacağını kırdı ve 5 maçlık galibiyet hasretine son vermiş oldu.

Yunan ekibi ilk çeyrekten itibaren maçın kontrolünü ele aldı ve soyunma odasına da 51-34 önde girdi. Yaklaşık 2 aydır kazanamayan Kırmızlılar bu sonuçla 13.galibiyetini alarak play-off yolunda önemli bir avantajı da hanesine yazdırdmış oldu.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Olympiakos cephesinde Nikola Milutinov 15 sayı, 12 ribauntd ile maçın yıldızı olurken Giorgos Printezis 19 sayı, Axel Toupane 13 sayı ve Sasha Vezenkov da 12 sayıyla ona destek veren isimler oldular.

Buducnost cephesinde ise Edwin Jackson ve Earl Clark 13’er sayıyla mücadele etti. Bitadze ve Ivanovic bu maçta forma giyemediler.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Olympiakos, Son Çeyrekte Gaza Basıp Belgrad’da Kazanarak Play-Off’u Garantiledi

Turkish Airlines Euroleague 33. hafta mücadelesinde Olympiakos konuk olduğu Kızıl Yıldız karşısında zorlansa da son …