Güncel Haberler

Baskonia, Khimki’yi de Geçerek PLay-off Yolunda Tam Gaz devam Etti

Turkish Airlines Euroleague 25.hafta mücadelesinde play-off yarışındaki iki takımın kapışmasında Baskonia evinde oynamanın avantajıyla Khimki‘yi 104-86 mağlup etmeyi başardı. Baskonia bu sonuçla iç sahadaki 6.galibiyetini elde etti.

İlk yarıda hücumda zorlanan Baskonia’ya karşı Khimki dengeyi kursa da ikinci yarı ile birlikte Baskonia üste üste gönderdiği üçlüklerle ritmini buldu ve 3.çeyrekte bulduğu 38 sayıyla farkı açarak Khimk’nin direncini kırmayı başardı.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Baskonia’da Johannes Voigtmann 16 sayı, 9 ribaund ve 9 asistle triple-double ile flört ederken Vincent Poirier 18 sayı, 11 ribaund, Luca Vildoza 12 sayı, 5 asist, Shavon Shields 13 sayı, Matt Janning 13 sayı ve Ilimane Diop 11 sayı, 5 ribaund ile mücadele etti.

Khimki’de ise Tony Crocker 18 sayıyla oynarken Alexey Shved 15 sayı, 8 asist, Malcolm Thomas 19 sayı, 4 ribaund ile performans sergilediler.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

2023-24 Euroleague Play-Off ve Play-In Eşleşmeleri Belli Oldu

2023-24 Turkish Airlines EuroLeague normal sezonu resmi olarak sona erdi. Dolayısıyla playoff ve play-in eşleşmeleri …