Güncel Haberler

Bauermann: “Kazanmalıydık, Kazanamadık”

FIBA Europe Cup’ta play-off eşleşmesi ilk maçında temsilcimiz Pınar Karşıyaka, deplasmanda Venstpils’e karşı sahadan 78-76’lık sonuçla yenik ayrıldı.

Koçu Dirk Bauermann maç sonrasında şu açıklamarda bulundu:

“Ventspils’i galibiyetten ötürü tebrik ederim. En sevdiğim Letonyalı oyunculardan Roberts Stelmahers ile Letonya basketbolu ile ilgili birçok kez konuştuk. Milli takım koçluğum döneminde Alman milli takımına karşı da çok kez oynadı. Gerçekten iyi bir koçları olan iyi bir takımlar. Evimize iyi bir sonuçla dönecek olmamız iyi bir şans. Kazanmalıydık, kazanamadık ama 80 dakikalık bir maçın ilk yarısını 2 sayı farkla kaybettik. İkinci maçta kendi evimizde, taraftarlarımızın önünde oynayacağız. Yine de zorlu bir maç olacak.”

Karşıyaka, gelecek hafta İzmir’de rakibini 3 sayı farkla mağlup ederse çeyrek finale yükselecek.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Sarıca, Büyükçekmece Zaferi Ardından Konuştu

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 22. hafta mücadelesinde Pınar Karşıyaka konuk ettiği Onvo Büyükçekmece‘yi etkili hücum performansı sayesinde 93-87’lik …