Güncel Haberler

Houston Deplasmanda Boston’ı Yendi

Houston Rockets son haftalarda düşüşte olan Boston Celtics‘i deplasmanda 115-104 yenmeyi bildi. Boston bu sonuçla son 6 maçında 5.mağlubiyetini almış oldu.

Rockets maçı ilk yarıdan koparıp soyunma odasına 65-43 gibi net bir üstünlükle girdi. İkinci yarıda geri dönüşler yaparak farkı eriten Boston, taraftarından büyük tepkiler aldığı maçta geri dönüşü tamamlayamadı ve 21 üçlük isabeti bulan Houston’a karşı kaybetmekten kurtulamadı.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Houston’da James Harden 42 sayı (8/8 serbest atış, 6/18 3sayı, 8/13 2sayı), 7 ribaund, 4 asist, 2 top çalma ile yine MVP performansı sergiledi. Eric Gordon 32 sayı (8/12 3sayı), 3 ribaund, 3 asist, Chris Paul 15 sayı, 12 asist, 6 ribaund, 3 asistle galibiyetin diğer önemli faktörleri oldular.

Boston’da ise Kyrie Irving 24 sayı (3/5 3sayı), 9 ribaund, 6 asisti ile en iyi direnen isim olurken, Al Horford 19 sayı, 6 ribaund, 2 asist, Marcus Smart 18 sayı (3/6 3sayı), 4 ribaund, 6 asistle mücadele ettiler.

https://youtu.be/r-ckHjGNQs0

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Phoenix, Ettiği Lakers’ı Lebron’a Rağmen Yenmeyi Başardı

NBA Batı Konferansı mücadelesinde Phoenix Suns konuk ettiği Los Angeles Lakers‘ı Lebron’a rağmen 113-123’lük skorla …