Güncel Haberler

Detroit’ten Play-Off için Büyük Adım

NBA’in formda takımlarından Detroit Pistons Little Caesars Arena’da ağırladığı Doğu’nun zirve savaşı veren takımlarından biri olan Toronto Raptors karşısında normal süresi 100-100 biten maçtan uzatmada 112-107’lik skorla galibiyet çıkarmayı başardı.

Pistons bu sonuçla 62.maçında 31.galibiyetini elde etmiş oldu ve %50 galibiyet derecesi ile Doğu Konferansı’nda 6.sıraya yükselerek play-off şansını arttırdı. Casey’nin öğrencileri son 11 maçlarında 9.galibiyetlerini alarak ne kadar formda olduklarını bir kez daha gösterdiler. Diğer taraftan Raptors ise 64.maçındaki 18.mağlubiyetini almış oldu.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Pistons‘ta Andre Drummond 15 sayı, 17 ribaund, 2 top çalma ile double-double yaparken, Reggie Jackson 19 sayı, 4 asist, Blake Griffin 27 sayı, 7 ribaund ve benchten gelen Luke Kennard 19 sayı, 5 asist yaptı.

Kawhi Leonard‘ı dinlendiren Raptors‘ta Kyle Lowry’nin 35 sayı, 5 asist, 7 ribaundluk performansı yeterli olmazken, Marc Gasol 13 sayı, 8 ribaund, 5 asist, Pascal Siakam 21 sayı, 9 ribaund, 5 asist yaptı.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Heat, Bulls Engelini Farklı Geçerek Play-Off Biletini Kaptı

NBA Doğu Konferansı play-in son maçında Miami Heat konuk ettiği Chicago Bulls‘u 91-112 gibi farklı …