Güncel Haberler

Cleveland Geriden Gelerek Orlando’yu Yenmeyi Başardı (Cedi 14 sayı)

Sezonun sonuna yaklaştığımız bu günlerde geç açılan Cleveland Cavaliers evinde konuk ettiği Doğu Konferansı’nda play-off kovalayan Orlando Magic‘i geriden gelerek 107-93 yenmeyi başardı. Cleveland bu sonuçla son 8 maçında 5.galibiyetini elde etmiş oldu.

Son çeyreğe 72-67 geride giren Cedi ve arkadaşları, tam 7 üçlük isabeti bularak gerçekleştirdikleri 40-21’lik çeyrek skoruyla 14 farklı galibiyete ulaştı. Cleveland’ın yaptığı bu nefis dönüş esnasında üçüncü çeyreğin sonlarından başlayarak dördüncü çeyreğin başına kadar devam eden 17-0’lık önemli bir seri yakaladı.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Cavaliers’te Cedi Osman 14 sayı (2/6 3sayı, 4/7 2sayı), 6 ribaund, 3 asist, 3 top çalma ile oynarken hiç top kaybı yapmadı. Jordan Clarkson 18 sayı, Kevin Love 16 sayı, 14 ribaund, 2 asist, Collin Sexton 17 sayı, Larry Nance Jr. 11 sayı, 7 ribaund, 4 asist, Matthew Dellavedova 11 sayı, 3 ribaund, 3 asist üretti.

Orlando’da Nikola Vucevic 28 sayı (13/16 saha içi isabet), 13 ribaund, 6 aaist, 2 top çalma, 2 blok, D.J. Augustin 19 sayı, 5 ribaund, 5 asistle öne çıkan isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Phoenix, Ettiği Lakers’ı Lebron’a Rağmen Yenmeyi Başardı

NBA Batı Konferansı mücadelesinde Phoenix Suns konuk ettiği Los Angeles Lakers‘ı Lebron’a rağmen 113-123’lük skorla …