Güncel Haberler

Zeljko Obradovic: “Anadolu Efes’in yaptığı alan savunmasına karşı hücumumuz kötüydü.”

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi 20. hafta maçında Anadolu Efes’e 67-65 yenildikleri karşılaşmanın ardından Fenerbahçe Beko koçu Zeljko Obradovic açıklamalarda bulundu.

Obradovic ilk olarak maçı değerlendirdi:

“Anadolu Efes’i galibiyet için tebrik ediyorum. Maçın sonuna geldiğimiz pozisyona gelince tabii ki maçı kazanmak kolay geliyor. Ama bu basketbol ve sonuna kadar oynamalısınız. 10 sayı öndeyken biraz rahat oynadık. Özellikle Anadolu Efes’in yaptığı alan savunmasına karşı hücumumuz kötüydü. Bu sebepten ötürü de maçı kaybettik. Çok kolay sayılar da buldular. Son 10 saniyede pozisyon sizdeyken kazanma şansınız var ama maçın sonunda Efes kazandı ve kazanmayı da hak etti.”

Anadolu Efes ile üst üste oynanan iki maçı (EuroLeague ve Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi) karşılaştıran Obradovic, “O maçta kadro farklıydı. O akşam 3 oyuncu varken burada yoklar. Bir oyuncu bile maçı değiştirebiliyor. Sadece 3 değil.” ifadelerini kullandı.

Oyuncuların Anadolu Efes karşısında gösterdikleri performansa ilişkin soruyu ise Obradovic şu şekilde yanıtladı:

“Çok basit top kayıpları yaptık. Söylediğiniz her şeyde haklısınız. Bunun içinde sebepler olmalı. Maçı tekrar izledikten sonra da sebebini anlayacağız.”

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Merkezefendi, Telekom’u Farklı Geçerek Rahat Bir Nefes Aldı

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 24. hafta mücadelesinde Yukatel Merkezefendi Belediyesi konuk ettiği güçlü rakibi …