Güncel Haberler

RESMİ: Le Mans Euroleague’den Takviye Yaptı!

Fransa JeepElite Pro A‘nın son şampiyonu Le Mans guard rotasyonuna Euroleague‘den takviye yaptı ve Maccabi Tel Aviv‘de fazla süre bulamayan Kendrick Ray‘i sezon sonuna kadar kiraladığını duyurdu.

Bilindiği gibi Le Mans, adını FIBA Şampiyonlar Ligi‘nde play-off turuna yazdırmış ve İtalyan ekibi Virtus Bologna ile eşleşmişti.

25 yaşınad olan Ray, geçtiğimiz yaz Maccabi ile 2 yıllık kontrat yapmıştı ancak özellikle Jeremy Pargo’nun iyileşmesi ile birlikte süreleri iyice düşmüş, 3.guard pozisyonuna gerilemişti. İsrail ekibinin forması ile 17 maça çıkan Birleşik Amerikalı guard ortalama 11 dakika süre alırken 4.8 sayı, 1.1 asist istatistikleri ile mücadele etmişti.

Maccabi’ye transfer olmadan önce ise FIBA Şampiyonlar Ligi’nde Çekya temsilcisi CEZ Nymburk ile müthiş bir sezon geçirmişti. Ray, sezonu 14.8 sayı, 4.8 ribaund ve 2.6 asist istatistikleri ile tamamlarken sezonun en iyi ikinci beşine de seçilme başarısı göstermişti.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Asvel, Deplasmanda Blois’yu Ezdi Geçti

Fransa Betclic ELITE Pro A 29. hafta mücadelesinde LDCL Asvel Villeurbanne konuk olduğu Ada Blois‘yı …