Güncel Haberler

Afyon Belediyespor Hazırlık Maçında Konuk Olduğu Pınar Karşıyaka’yı Yendi

Dünya Kupası Elemeleri için verilen milli takım arasını Tahincioğlu Basketbol Süper Lig takımları hazırlık maçları ile değerlendirmeye devam ediyor. Bu kapsamda İzmir’de Pınar Karşıyaka‘nın konuğu olan Afyon Belediyespor sahadan 83-80’lik skorla galip ayrılmayı başardı.

Baştan sona çekişmeli geçen maçta iki takım da farklı hücum karakterleri ortaya koydular. Ev sahibi Pınar Karşıyaka pota altını domine edip sayıların çoğunu buradan bulurken Afyon Belediyespor ise yay gerisinden çok iyi bir maç çıkardı.

Pınar Karşıyaka’da ise Assem Marei 13 sayı, 10 ribaundla double-double yaparak ön plana çıkarken, Chris Evans 13 sayı, 7 ribaund ve Birkan Batuk 10 sayı ile ona destek olmaya çalıştılar.

Afyon cephesinde ise Robert Carter Jr 18 sayı, 7 ribaundla sahanın en skorer ismi olurken yeni transfer Randy Culpepper 16 sayı, 5 asist ve Altan Erol da 16 sayı ile galibiyete önemli katkı veren isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Fenerbahçe, Manisa’yı Güle Oynaya Geçti

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko konuk ettiği Manisa BBSK‘yı 98-82’lik …