Güncel Haberler

Cleveland Normale Döndü (Cedi 27 sayı)

Üst üste 2 maç kazanan Cleveland Cavaliers sahasında konuk ettiği Portland Trail Blazers karşısında tekrar normale döndü ve 110-123 kaybetti.

Portland karşılaşmayı baştan itibaren önde götürürken soyunma odasına da 23 sayı farkla önde girdi. Ancak son çeyrekte farkın 3 sayıya kadar düşmesine ve Cleveland’ın maça ortak olmasına engel olamadılar. McCollum’un tekrar devreye girmesiyle farkı açan Portland, maçı ift haneli farklarla kazanmayı başardı.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Cedi Osman karşılaşmayı 27 sayı (4/4 serbest atış, 3/5 3sayı), 7/11 2sayı) ile tamamladı ve yanına 7 ribaund, 3 asist, 1 de top çalma eklemeyi başardı. Cleveland’da Kevin Love 18 sayı, 12 ribaund, Jordan Clarkson 19 sayı, 5 ribaund, 2 asist, Collin Sexton 11 sayı ile oynadı.

Portland’da ise CJ McCollum 35 sayı (7/8 3sayı) ile maçın yıldızı olurken, Damian Lillard 21 sayı, 8 asist, 4 ribaund, Seth Curry 15 sayı (5/5 3sayı) ile mücadele etti.

https://youtu.be/LhsK6s-wbF8

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Orlando, Evindeki İlk Maçta Cleveland’ı Farka Boğdu!

NBA Doğu Konferansı çeyrek final serisi 3. maçında Orlando Magic konuk ettiği Cleveland Cavaliers‘ı 121-83 …