Güncel Haberler

Milwaukee Deplasmanda Chicago Karşısında Hata Yapmadı (Ersan 10 sayı)

Süper yıldızı Giannis Antetokounmpo‘dan yoksun olan Milwaukee Bucks deplasmanda Chicago Bulls karşısında hata yapmadı ve 117-106’lık skorla kazanmayı bildi.

Doğu Konferansı lideri Milwaukee bu sonuçla son 19 maçtan 17’sini kazandı, deplasmandaki galibiyet serisini ise 8 maça çıkardı. Chicago’nun ise 3 maçlık galibiyet serisi sona ermiş oldu bı sonuçla.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Dizindeki sakatlık nedeniyle dinlendirilen Antetokounmpo’nun yerine ilk beş başlayan Ersan İlyasova, 24 dakika parkede kalırken 10 sayı (1/2 serbest atış, 1/3 3sayı, 3/4 2sayı), 6 ribaund, 1 asistle oynadı.Milwaukee’nin galibiyetinde Khris Middleton 22 sayı (3/5 3sayı), 4 ribaund, 3 asist, Malcolm Brogdon 22 sayı (4/7 3sayı), 5 asist, 2 ribaund, Nikola Mirotic 13 sayı, 4 ribaund, 2 asist ile önemli rol oynadılar.

Chicago Bulls’ta Lauri Markkanen 26 sayı, 12 ribaund, 3 asist ile ön plana çıkarken, Robin Lopez de 26 sayı, 3 ribaund, 2 asistle kariyerinin en etkili performanslarından birini sergiledi.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Boston, Miami’de Yine Kazandı

NBA Doğu Konferansı çeyrek final serisi 4. maçında Boston Celtics konuk olduğu Miami Heat‘i 88-102 …