Güncel Haberler

Lakers Play-Off Yolunda Ağır Yara Aldı!

Play-Off iddiası bulunmayan ve süper yıldızı Davis’i oynatmayan New Orleans Pelicans evinde konuk ettiği Los Angeles Lakers‘ı 128-115 yenmeyi başardı. Bu sonuçla Batı Konferansı’ndaki 8.takımla arsındaki yenilgi farkı üçe çıkan Lakers, beklemediği şekilde ağır bir darbe almış oldu.

Pelicans’da takımdan ayrılmak istediğini belirten ve adı Lakers ile sıkça anılan Anthony Davis kenarda oturmasına rağmen taraftarların şiddetli tepkisine maruz kaldı.

New Orleans Pelicans’ta Jrue Holiday 27 sayı (5/9 3sayı), 7 asist, 3 ribaund, eski Lakerslı Julius Randle 24 sayı, 5 asist, 3 ribaundla oynadı. Kenardan gelen Cheick Diallo hiç şut kaçırmadan 18 sayı, 10 ribaundla double-double yaparak maçı tamamladı.

Lakers’da LeBron James 27 sayı, 12 asist, 7 ribaund, 4 top çalma, Brandon Ingram 29 sayı (3/4 3sayı), 5 ribaund, 3 asist, Kyle Kuzma 16 sayı, 8 ribaund, 7 asistle oyunadılar ama galibiyet için yeterli olamadılar.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Atlanta, Flynn’in 50 Sayısına Rağmen Detroit Engeline Takılmadı

NBA Doğu Konferansı mücadelesinde Atlanta Hawks konuk ettiği Detroit Pistons‘u Flynn’in 50 sayılık performansına rağmen …